Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Haaruitval... Kaalheid!!!

Iedereen kan ermee te maken krijgen Stress, chemo, hormonale afwijking Maar of het nu gaat om gehele of gedeeltelijke kaalheid, tijdelijk of blijvend, Haarstudio Aura heeft de pasklare oplossing voor u.
Een nieuwe look, een nieuw leven.

Uw haar vormt een uiterst kostbaar lichaamsdeel. Zonder bent u niet meer dezelfde, dus bent u kaal of kalend? Breng uzelf dan opnieuw op een voetstuk door n van de pruiken in Turnhout van Haarstudio Aura.
Bij Haarstudio Aura is kwaliteit prioriteit.

Haarstudio Aura werkt uitsluitend met biologische produkten voor de kleuringen en ontkleuringen die eveneens ammoniavrij zijn! Speciale hoofdhuidverzorgende produkten die natuurlijk ook uw haar ten goede komen.
Haartoevoeging op maat.

Heeft u vragen over de werkwijze van Haarstudio Aura of wenst u meer informatie omtrent een pruik, haarstuk of haarprothese? Dan kunt u ons steeds contacteren.

Pruiken

Haar vormt een waardevol bezit, voor jong en oud, voor man en vrouw. Bent u kaal of kalend, dan kan dit leiden tot frustraties en een gebrek aan zelfvertrouwen? Wilt u opnieuw schitteren vanbinnen en stralen vanbuiten? Kies dan voor de pruiken in Turnhout van Haarstudio Aura.

Haarwerken

Haarverlies is vaak moeilijk te aanvaarden, er gaat namelijk niets boven uw eigen haar. Maar... een pruik, een haarstuk of een haarprothese biedt een prima alternatief. Haarstudio Aura vormt de plaats bij uitstek voor diverse haarwerken en pruiken in Turnhout.

Kapsalon

Naast haarwerken en pruiken kunt u bij Haarstudio Aura ook terecht voor de gewoonlijke kapbeurten. Wenst u een geslaagde snit, een compleet nieuwe look en het juiste advies voor uw haar en uw hoofdhuid. Want namelijk: gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid!
Specialiteiten

Opnieuw in de schijnwerpers met de pruiken in Turnhout van Haarstudio Aura

Uitstraling, fierheid en eigenwaarde zijn belangrijke must haves voor eender wie, voor jong en oud en voor zowel man als vrouw. In geval van haaruitval durven deze eigenschappen weleens te vervagen of zelfs volledig van de baan geschoven worden. Maar of uw haaruitval nu tijdelijk van aard is of blijvend, uzelf goed in uw vel voelen is prioriteit. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. Bent u op zoek naar haarstukken en pruiken in Turnhout? Dan kunt u te allen tijde terecht bij Haarstudio Aura.

Haarstudio Aura heeft voor een pasklare oplossing in petto, gaande van pruiken tot haarstukjes, van haarprothesen tot sjaaltjes en mutsjes. U kunt bovendien kiezen uit synthetisch of 100% natuurlijk haar: Voor ieder een oplossing in alle prijsklasse om je weer helemaal mooi te voelen vervuld van zelfvertrouwen!

Bent u eerder op zoek naar een stel vakkundige handen om uw haar eenprofessionele knipbeurt te geven? Ook dan kunt u perfect terecht bij Haarstudio Aura. Biologische en hoofdhuidverzorgende producten, een ruime kennis en oog voor detail garanderen u het resultaat dat al uw verwachtingen overstijgt. Een simpele bijwerking, kleuringen en ontkleuringen of eenvoudigweg een deskundig advies: Haarstudio Aura bezorgt u het gezonde en mooi haar waarnaar u op zoek bent.

Pruiken in Turnhout met een persoonlijke, discrete aanpak

Omdat uw gevoel prioriteit is voor Haarstudio Aura, nemen we de tijd om u in alle discretie hoogst persoonlijk te begeleiden. Zo is het kapsalon voorzien van een aparte ruimte met een bijhorende aparte ingang om u volledig op uw gemak te stellen. Om u te voorzien van een uitstekende service met gewenste resultaat, doen we eerst een haar- en hoofdhuidanalyse, die gevolgd wordt door een kapselgewenning, gaande van lang naar kort haar in allerlei kleuren, vormen en stijlen. Pruiken in Turnhout vindt u nergens aan zon hoogstaande kwaliteit als bij Haarstudio Aura!

Onze doelstelling is dat u met een beter gevoel naar huis gaat en dit met een stralende coupe en een groot zelfvertrouwen. Om dit te realiseren verzien we pruiken in Turnhout, dewelke zowel aanpasbaar zijn als op maat gemaakt kunnen worden. U geniet bovendien van een gratis consultatiegesprek, waarbij u geheel op eigen tempo kunt toelichten waarnaar u precies op zoek bent.

Heeft u vragen over de werkwijze van Haarstudio Aura of wenst u meer informatie omtrent een pruik, haarstuk of haarprothese? Dan kunt u ons steeds contacteren op het telefoonnummer 014/67 00 29 of via e-mail haarstudio.aura@telenet.be. Haarstudio Aura tracht u zo spoedig mogelijk verder te helpen en hoopt alvast je snel te mogen ontmoeten voor een persoonlijke kennismaking.
© 2014-2017 Haarstudio Aura
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Haarstudio Aura
Kooiman 3
2370 Arendonk
Tel.: +32 14670029
Contacteer ons